perjantai 5. kesäkuuta 2015

Day 5 Piirrustelua

Tänään olen piirrustellut.

Piirtelin ensin PullipSuomessa olevaan Piirrä yläpuolella oleva nukke-ketjuun yhden henkilön nuken. Tällainen siitä tuli:

Peachun Marisa
Siitä kyllä huomaa etten osaa enkä tykkää piirtää hiuksia. xD No väliäkö sillä. Harjoittelen edelleen piirtopöytäni käyttöä ja käsi-silmä -koordinaatio alkaa pikkuhiljaa pelittää. :D Piirtelyni on keskittynyt koko elämänkaareltaan naamojen piirtelyyn joten asennot eivät oikein pelitä. Haluan aina piirrellä ryhmäkuvia, mutta aina minulta loppuu mielenkiinto. :'D Ja asennot on vaikeita edelleen piirtää. Joten uusia hahmoja suunnitellessa tulee piirreltyä vain naamoja.

Sitten prologin jälkeen tämän päivän haastekuvaan.


IMG_4118 (nimi)
5/92 Uusien hahmojen suunnittelua ja luonnostelua...

Eli Jeeli ja meikkiharjoituspääni Soom Beyla, joka tässä hiljaa lähipäivinä loi itselleen hahmon! Ja vieläpä neljä kaveria! D: Miksi nämä tekevät minulle aina näin?

Hahmon nimi on Historia ja hän on aika itse, eli kun hänet luotiin, aika lähti kulkemaan. Eli siis vanhin olemassa oleva olento. Jos Historian tasapaino ym. järkkyy henkisesti tai fyysisesti on erittäin rankat ajat kyseessä. Esimerkiksi jokin kamala kulkutauti tai luonnonkatastrofi (minun maailmassani demoneja syntyy luonnonkatastrofien ytimissä niin ei hyvä).

Eihän näin tärkeää olentoa voida päästää kulkemaan yksinään minnekään. Hänen läheisin henkivartijansa ja mielellisen tasapainon säilyttäjä on Harmonia, jonka tehtävänä on ylläpitää rauhaa maailmassa. (Aina onnistumatta, sillä tärkein tehtävä on varjella Historiaa ja täten aikaa.) Maailmassa on myös ääniä, joten tärkeänä hahmona on mukana myös Melodia luomassa maailmaan äänet ja musiikin. Mikään ei toimi ilman Energiaa ja hän toimii myös suojelijana muille näistä hahmoista eräänlaisessa soturin muodossa. Ja koska vaaka pitää pitää tasapainossa, vastapainona näille maailmanluojille on olemassa Anarkia (joka siis ei ole mitenkään paha, mutta tasapaino täytyy säilyttää) luomassa satunnaista sekasortoa. Anarkia on myös hieman sotaisa, joten auttaa Energiaa suojelemisessa.

Että sellasta. Mokomakin pikku harjotuspää! Loit minulle kamalan määrän nukkesuunnitelmia lisää! xD Ihanniinkuin niitä ei olisi tarpeeksi jo ollut. Mur.

Eikä asiaa mitenkään helpota tämä Soomin uusi Dorothy, jonka siivet olisivat ihan täydelliset Harmonian käsiksi! Juuri tänään ehdin suunnitella, että olisi tosi hienoa jos Harmonialla olisi käsien tilalla siivet ja sitten Soom menee ja julkaisee tuollaista materiaalia! Jos joku blogin lukia haluaa tuon itse nuken ostaa, muttei tarvitse noita siipiä (voin ottaa korvatkin jos ne jää ylimääräisiksi) niin ehdottomasti splitatkaa kanssani!

En saisi hamstrata tällaista suunnitelmatavaraa itselleni, mutta minulla on hirmu suuri rakkaus siipiä kohtaan ja nuo ovat niin kauniit. u_____u

Nukkesuunnitelmia sen kun kertyy. Pankkitilini sanoo jo pahasti asiaan.

Azonet on shipattu kohti Suomea~♥

- Jaya, täynnä tarinaa -

7 kommenttia:

 1. Onpaas hauska idea tuo piirrä yläpuolella oleva nukke :D Historia ja kumppanitt kuullostavat mielenkiintoisilta hahmoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo minustakin se on tosi kiva idea! ^^ Ja kiitos kehuista~♥

   Poista
  2. Kiitos! ♥ Joo minustakin se on tosi kiva idea! ^^ Ja kiitos kehuista~♥

   Poista
 2. Nättiä piirustusjälkeä!! Suunnitelmat Historialle (ja kavereille :D) kuullostavat kiinnostavilta~

  Voi itku tuo Soomin Dorothy... Se näyttää ihan nuoremmalta versiolta Souldollin Bellalta, Lanalta taikka sen pikkusiskolta ;____; Tuo osittain avonainen suu ja siivet ja söpöt jouskakamat nyyh... Tekisi mieli vaikkei nyt saisi tilailla uusia nukkea, etenkään tällaisia "heräteostoksia" ja MSD-koossa vielä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Minua kiinnostaa se, että miten nämä maailmaluojahahmoni sijoittuvat noiden muiden suunnitelmamörköjen kanssa samaan maailmaan. :'D

   Koko nukke on aivan ylisöpö, mutta onneksi ei niin erikoinen että minun olisi aivan pakko saada itse nukkekin. Mutta siivet minä haluan! >3< Niitä jouskarikamojakin olen ihastellut, tekisi tosi paljon mieli... ;u;

   Poista
 3. Suloisia piirroksia~ <3 Minullakin pelittää enemmän traditionaalinen piirtäminen ja värittäminen, mutta piirtopöydän kanssa on kyllä kiva leikkiä. :3 Joskus pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja opetella ihan kunnolla digitaalinen piirtäminen ja värittäminen... Vanha piirtopöytäni tosin on niin kehno, että sillä piirtäminen ei ole niin kivaa, siksi jatkan paperille tuhertelua.

  Hahaa, Teenie Gemit eivät kauan tykkää olla ilman lajitovereita, sieltä niitä alkaa pukkaa ihan urakalla. ;) Sama kävi minulle Byggin (Floyd) kanssa. Ekana iltana kun katselin sitä, tiesin että se haluaa kavereita. x'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥ Lol mulla ei pelitä oikein kumpikaan, mutta tämä digitaalinen on alkanut toimia pikkuhiljaa paremmin. xD Tykkään kun voin siirrellä suun tai silmän paikkaa jos se on millin väärässä kohdassa. Ei tarvitse kumittaa. :'D Värittämisen kanssa minulla tosin on suuria ongelmia. XD Tosin paperillekin värittäminen on hankalaa...

   Eivät selkeesti! :D Sieltä niitä alkaa pulpahdella... Jos sitä rahaakin olisi. :'D

   Poista