keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Day 3 How About some One Piece?

Minä olen pesunkestävä One Piece -fani. Rakastan sitä sarjaa erittäin erittäin paljon ja yksi nukkenikin on sitä päätynyt fanittamaan.


One Piece Fan ♥
Toru, jonka vyöllä roikkuva katana on lempparihahmomme Zoron Yubashiri-miekasta avaimenperäversio. Ihan metallia ja kiiltää nätisti.

Minulla on suomeksi kaikki 73 pokkaria, jotka ovat ilmestyneet. Englanniksi mangassa olen tällä hetkellä lukenut ihan viimeisimmän luvun. Olin jo että torstai sopii One Piece -päiväksi kun silloin ilmestyy uusi luku, mutta tänään onkin KESKIVIIKKO! :D Olen päivän edellä, ahaha. xD

Jos haluatte One Pieceen tutustua niin aloittakaa mangasta. Anime on aivan täyttä kuraa vaikka meinaankin katsoa ne kaikki (miinus fillerit) episodit jotta voin sanoa katsoneeni ne.

*VAROITUS, JUONENPALJASTUKSIA*


One Piece kertoo hassunhauskasta ja elämäniloisesta Luffy-merirosvosta joka kiertelee miehistönsä kanssa ties missä. Manga on täynnä hulvatonta huumoria, mutta samaan aikaan se käsittelee ihan meidän maailmamme vakavia asioita: korruptiota, rasismia, ihmisten julmuutta, sotaa, sitä mitä ihmiselle voi käydä jos sitä kohdellaan väärin.

Kuva MangaPandan sivuilta.
Tässä kuvassa Yosaku (tuo joka on alimpana ja stressaa) yrittää selittää miten pelottavia merenmiehet ovat, mutta Luffy ei taaskaan pelitä ihan mukana. Suomeksi Luffy sanoo: "Ai tällasiako ne on?" ja Sanji nauraa päälle: "Phahahaha tuo on pelkkä kumma kala!" Vuorosanat tulevat nyt ihan ulkomuistissa niin niissä voi olla pientä heittoa. :D Mutta hauskempaa se minusta suomeksi on. Vai osaanko minä sitten vain niin paljon paremmin suomea?

Kuva MangaPandan sivuilta.
Näin käy pienelle poikaparalle, jonka kotikaupunki tuhotaan, koko elämää väitetään merkityksettömäksi ja pahaksi ja on kuolemansairas. Ihminen menee kyllä sekaisin, oli se kuinka vahva psyykkeeltään, jos sille väittää, että se on väärässä ja ei saa tai pysty elämään. Varsinkin lapsia on helppo aivopestä.

Eteenkin tuo "I want to destroy them all" liikuttaa minua suuresti. Tiedän kyllä tasan tarkkaan mitä hän sillä tarkoittaa. Mutta pidetään blogi kuitenkin leppoisana niin ei aleta sen enempää siitä jaarittelemaan! :D

Mahtava sarja! En ikinä lakkaa hypettämästä vaikka hiljaisia kausia sitten sen <2010 vuoden jälkeen onkin ollut, En edes muista aikaa ilman One Pieceä! :D Siksi suomeksi kun englanti ei silloin sujunut ollenkaan. ♥ Eikä kaduta. Antti Valkama on aivan järkyttävän hyvä suomentaja.

Nyt kaikki lukemaan One Pieceä! ♥

- Jaya, ikuinen OP-fani -

2 kommenttia:

  1. Sait kyllä kiinnostumaan One Piecestä sen verran, että täytynee käydä tutkimassa löytyisikö meidän pikkukirjastosta pokkareita lainaan >3< Enkuksi olisi tosin helppo lukea netistä, mutta tuo suomennos kiinnostaa :D On tullut luettua suomeksi lähinnä shoujo-mangaa ja ne oli sellaista kuraa ettei kestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii~♥ Aivopesen sinut lukemaan lempisarjaani niin voin höpöttää sitten ummet ja lammet! >:D En muista, että ottiko Helmet jopa tuon varausmaksun pois ja sitäpaitsi kirjoja saa kaiketi 30 lainata kerrallaan niin siitä sitten muutama kesälukeminen! ^3^

      Poista