sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Luontokisu

Heh, jo toinen postaus tämän päivän sisään! :D Periaatteessa ei ole, kun keskiyö meni jo.....

Kävin Jeelin ja sisareni unihiekan kanssa ulkona vähän räpsimässä kuvia. Sain pari ihan julkaisukelpoistakin kuvaa, joita tossa sitten aikani ratoksi vähän muokkasin. Yksikään kuva ei pääse ilman käsittelyä julkaisuun. :D Aina niissä on parannettavaa. Tosin poikkeuksena kuvatarinat. Jos niitä lähden muokkailemaan, en millään saa joka kuvaan täysin samaa tunnelmaa. Minä kun käytän oikeasti aikaa muokatakseni värit ja valot kohdilleen. ...ja sitten tulee lisäiltyä vähän efektejäkin... xD

The Sadness
Jeeli ja perspektiivi. Sain tähän ihan kivaa syvyysefektiä, vaikka otinkin tämän kaukaa zoomilla. Siksi nuo etummaiset ruohotupet ovatkin ihan blurreja ja nuo kasvit tuolla horisontissa sumeita. Jostain syystä tämän laatu kärsi kamalasti... Syytänköhän Flickriä? Se on aina toiminut hyvin..


Collage
Hirmu "taiteellinen" otos. Tykkäsin tuosta alkuperäisestä, mutta toisaalta tykkään myös seepiasta ja halusin tehdä tästä kaksi versiota, ja jotta ei aivan tylsältä näyttäisi, kiepautin toisen kuvan peilikuvaksi ja tähän tämän vihreän kylkeen. Flickriini pääsee klikkaamalla jotakin kuvista. Sieltä löytyy myös kummastakin näistä yksittäisversiot. Ihan hauskannäköinen tämä kaiketi on.


The Walking Cat
Tämä on ehkä suosikkini tämänkertaisista ottamistani kuvista. Tuo kävelyasento tosin on ihan vammanen, eikä tuo taskussa oleva käsi näytä siltä kuin haluaisin sen, mutta muuten ihan kiva. Luonto näyttää kerrankin olevan nuken omassa skaalassa. Välillä nukke+luonto -kuvissa on ihan hassuja kokovaihteluita. Välillä näyttää hyvältä, välillä näyttää siltä kuin olisi joku juonut Ihmemaan Liisan Juo Minut -juomaa ja kutistunut aivan pikkuriikkiseksi. Tämä on tietysti minun mielipiteeni. Ja vaadin omilta kuviltani enemmän kuin muiden.

No joo, aika paljon muokattuja kuvia. Ja railakkaasti vieläpä. Hyviä öitä ja kauniita unia! Älkää olko yhtä surullisia pikkuisia kuin Jeeli on! :D

Mukavaa kevättä ja jaksamisia kaikille koulun loppuun! ♥

-Jaya-

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen! :o Minusta tuntuu että se on Blogger, joka kuvien laatua huonontaa. Mulla on ollu välillä samaa ongelmaa, ja sen todellakin huomaa etenkin silloin jos kuvat on jo valmiiksi olleet vähän heikompaa laatua. Sun kuvat kyllä näyttää hyvältä, en huomaa minkäänlaista laatueroa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ihanasta kommentista! ♥ :) Luulen kyllä myös, että syypä on Blogger. Flickrissä tämä kuva näytti ihan terävältä.

   Poista
 2. Ähhh kirjoitin kommentin ja sitten kone sekosi ja se katosi... eikun alusta.. u__U;;

  Mutta niin nämä kuvat ovat todella hienoja! Minun näytössä näyttävät teräviltä ja kirkkailta kaikki! :3
  Suosikkini on tuo "tuplakuva", siinä ruohonkorret kehystävät hienosti Jeeliä, ja muutenkin siinä on sellainen maaginen tunnelma... Myös värisävyt molemmissa niin seepiansävyisessä kuin normaalissakin ovat kauniita ja sopivat hyvin yhteen.

  Myös kävelykuvassa on tasapainoinen sommitelma ja sellainen liikkeentuntu Jeelin kävelyaskeleessa. Olet tosi hyvä posettamaan nukkeja siten että ne näyttävät olevan oikeasti tekemässä jotakin!

  Olet oikeassa siinä, että on hankala löytää nukkekokoisia taustoja luontokuviin... Itse en aina edes jaksa etsiä, koska muuten en ottaisi varmaan sitäkään vähää nukkekuvia mitä nyt otan... ^^;; Välillä stressaan ihan liikaa kuvaamisesta ja asetan itselleni ison kynnyksen ottaa kuvia kun kaiken pitäisi mennä kuvassa juuri siten kuin olen ajatellut. Ja sitten tulee vain kuvia harvakseltaan kun en viitsi edes ryhtyä kuvauspuuhiin kun se rassaa hermoja. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh voi ei! :D Ihanaa kuitenkin, että jaksoit kirjoittaa noin ison kommentin uudestaan! OuO ♥

   Jännä kuulla, että lempparisi on juuri se ainoa, joka on jäänyt hyvälle kakkossijalle noiden kahden muun jälkeen, joista en osaa päättää, että kummasta pidän enemmän. Olet kyllä maininnut kaikki ne asiat, joista minäkin pidän tuossa kuvassa.

   Minälkn pidän kävelykuvan sommitelmasta ja WOHOO olenko saanut vangittua liikkeen!? O3O Olen aina normikuvien kanssa ihan sormi suussa, kun olen niin kuvatarinaihmisiä. xD En osaa yhtään ottaa muuta kuin pönötyskuvia, mutta nekään eivät aina oikein toimi. :D On paljon helpompi kuvata nukkeja nimenomaan tekemässä jotakin. Mutten sitten ikinä keksi, että mitä. xD (Ilman kuvatarinan apua.) Haluaisin hirveästi osata ottaa taiteellisia kuvia, mutta aina ne menevät tuollaiseksi. xD https://www.flickr.com/photos/99335442@N06/14343923563/in/dateposted-public/ Muistin tämän viimekesänä ottamani kuvan, josta pidän edelleen! Vieläkin ihmettelen että katos perhana, miten mä ny noin onnistuin. :''D Jeelille tosin sopi tämä seepiasävy paremmin. Kuva on oikeasti paljon vihreämpi, mutta otin siitä värejä pois. xD (Eli en oikeasti ole hyvä kuvaaja, kuvanmuokkausohjelmissa on vain kivoja toimintoja.)

   Tuo yksi ihme kohta, jossa olen ottanut tuon Jeelikuvan ja tuon unihiekan Ivoryn kuvan, on toistaiseksi ainoa täydellinen "pikku metsätie"-sommitelma, jonka olen löytänyt. Ja Mannerheimin tie menee ihan tuosta vierestä! xD Varmaan kaikki autoilijat katselevat, että mitä nuo taas tuolla kykkivät.

   Sinä osaat ottaa niin tosi hienoja kuvia, turhaan stressaat. ;3 Voitaisiin joskus ehkä ottaa kuvasia yhdessä..? ^^''

   Poista