sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Iso pulma Dragosin siskosta

Picfic~
Kuva tarinasta, kun Dark Epona hyväksyttiin asukkaaksi Dragosin kämppään.
Dragos tarvitsee siskon. Siihen liittyy vain yksi ongelma. En tiedä kuka. Minulla on kriteerejä ulkonäön suhteen, enkä löydä hirveästä määrästä bjd-firmoja MITÄÄN mikä muistuttaisi Adleinia ulkonäöllisesti.

Kuva kuuluu Souldollille.
Souldoll Clodia (oikealla →) ehti valikoitua jo "thö yksilöksi" kunnes se alkoi aiheuttaa minulle ongelmia. Pääsin ylitse Dragosin (72cm) ja MSD-kokoisen Clodian kokoerosta, mutta kohtasin myös muita ongelmia...

MSD-kokoisille nukeille ei löydy mistään korkokenkiä! Turhamainen (mutta ei kuitenkaan pelkästään pinnallinen) Adlein todellakin tarvitsee korkokenkiä sellaisen pinon, että sisartaan kaikessa puolustava velikin pyörittelee jo silmiään. Lisäksi vaikka nuken keho on naisellinen ja aikuisen oloinen, MSD-nuket yleensä ovat pikkulapsia. Korkokengät ja seksikkäät vaatteet ovat vähissä. Sehän ei Adleinille sopisi millään ilveellä. Eli tahtoisin sitten kumminkin sen 60-senttisen typykän. Se näyttäisi luontevammalta Dragosinkin vieressä. Lisäksi nukkesuunnitelmissa on toinenkin SD-kokoinen naikkonen, ja jotta Adlein saisi varmasti kiusata tätä, pitäisi kokojenkin olla aikalailla samat. Lisäksi vaikka tuo nukke on ihana, taidan tehdä siitä jonkin muun hahmon. Tuon nuken minä haluan silti. Mutta Adleiniksi se ei taida sopiva olla...

Vasemmalla oleva Dragondollin GuanJu kuitenkin voisi kasvoista olla se mitä haluan. Pituudeksi on merkattu 58.8cm (kategoriassa on merkitty kuitenkin 60-63cm nukkien listaan) ja kehonkin saa large bustilla. Lisäksi keho on todella kauniin siro. Se sopii todella hyvin siihen, millaiseksi olen Adleinin demoninvoimat suunnitellut. Älyttömän voimakas, mutta nopeasti väsyvä. Yksittäinen isku on jopa Dragosia, joka on sisartaan paljonkin pidempi, paljon voimakkaampi ja tuhoa tekevämpi. Sisko on kuitenkin suhteellisen suojeltava tapaus: Adlein väsyy nopeasti, kun Dragos pystyy pitämään riehumistaan yllä useita tunteja.

Tämäkään nukke tosin ei päässyt seulan läpi ilman ongelmia.... Tytöllä ei  nimittäin ole haltiankorvia. Dragosilla on, joten sisarella ne ovat erittäin tärkeä ominaisuus. Kulmahampaista voin tinkiä, voihan neidolla olla pidättyväisemmin suu kiinni. Aivan älyttömän kauniit kasvonpiirteet jopa blankona. Rakastan suuta, nenää ja silmiä aivan älyttömästi. GuanJu nousi ostoslistalleni, vaikkei siitä Adleinia tulisikaan. Miksi minä kerään Adleinin etsimisellä hirveän ison ostoslistan löytämättä itse Adleinia?

Mutta ne haltiankorvat ovat hirveän iso ongelma. Pohdin täällä jo, etä pitäisikö minun laittaa jollekulle modattavaksi, vai jopa kokeilla modata itse? GuanJu on Alice's Collectionilla 380$ blankona, joka on minusta aivan äärettömän kilpailukykynen hinta SD-kokoisesta nukesta. Noin "halpaa" nukkea saattaisin jopa uskaltaa lähteä modailemaan itse. Toisaalta minua huolettaa nukkien kanssa pahasti esiin tuleva perfecionistin puoleni. Nukkieni on oltava täydellisiä, piste. Niiden on oltava niin täydellisiä, että ovat epätäydellisiä, mutta silti täydellisiä. Olen hankala, ja suututan sillä väliin itseni oikein kunnolla. =_____=''' Tämä perfectionistisuus estää minua alkamaan myös meikkaamaan omia nukkejani. Tekisi mieli, MUTTAH... 

Sisareni ehdotti jo, että jos peruukki on sopiva niin korvat eivät näy. Muttakun minä juuri haluaisin, että ne pilkistävät hiusten lomasta. Ehkä minun on pakko luopua jostain, vaikka se harmittaisikin minua. 

Yksi nukkevaihtoehto on ollut myös Island Dollin RE. Tämä nukke on kuitenkin liian lempeän näköinen, eivätkä kasvonpiirteet muistuta tarpeeksi Dragosia. Tästä tulee luultavammin sitten se elämän murjoma tyttönen Valhe (muutamalle kaverille olenkin jo pulputtanut tästä hahmosta). Valhekin on vaihtanut moldia jo todella monta kertaa. Tämä tosin voisi olla hyvä. ......Toivottavasti vain saan sen Ringdollin moottorikäden (sen kyborkikäden, moottorikäsi kuulosti vain hyvältä xD) modattua tähän kiinni jollakin ilveellä. Se on sen ajan murhe sitten. Ostoslistani sekoittuu kuin korttipakka koko ajan. Milloin minun tekee mieli mitäkin hahmoa ja toisena aikana minua nuketuttaisi toinen hahmo. Kaikkia näitä nukkeja tulen kyllä ostelemaan jossakin vaiheessa. Voisikohan elämästä skipata opiskelija-vaiheen? :D Valhe on tuo Adleinin syrjimä hahmo, josta mainitsin tuolla ylempänä. Syrjimisellekin on syynsä. Sitä tosin en ala nyt tässä selostamaan.

Niin, nukkekaupat kahlattu (pidän listaa tuolta Hartsilapsien firmaketju-ketjusta) 1/2, ja osittain jopa tuloksetta. Mitenköhän käy? Periaatteessa minun ei ole kiire ostaa Adleinia vielä, ja uusia nukkia putkahtelee koko ajan lisää. Haluaisin vain selkeyttää tätä. Haluan ikkunashoppailla Etsyssä kenkiä sun muuta. Sitä varten tarvitsee tietää vartalon mitat. Mittoja varten tarvitsee tietää firma ja keho. Sen lisäksi firmalla tarvitsee olla kaunis pää. Kriteerini vain ovat ihan mahdottomia.

Lisäksi vihaan elää epätietoisuudessa. Haluan kamalasti suunnitella kaikkea, mutta samaan aikaan kuitenkin mennä spontaanisti vain eteenpäin. Mikä mua vaivaa?

Jos joku ihana nyt jostain syystä tahtoo minua auttaa nukkepulmissani niin tässä lueteltuina Adelinin nuken kriteerit. Apua myös toivoisin kovasti, tuntuu kohta jo toivottamalta.

Adlein:
 • Nuken tulee olla 58-63 pitkä. (Jos on 57-senttinen, en kuole.)
 • Kehon pitää olla naisellinen. Tissien ei tarvitse näyttää ilmapalloilta, mutta kunnon tissit pitää olla. Myös mitä kapeampi vyötärö verrattuna lantoon ja rinnanympärykseen, sitä parempi. Aika lailla tämän hetkisiä sairaita kauneusihanteita vastaava. Pään pitää olla suhteessa myös tarpeeksi pieni kehoon. En halua ilmapallopäätäkään. Korkkarijalat olisi plussa, mutta ei mahdoton välttämättömyys.
 • Valkoinen iho (tai erityistapauksissa myös vaaleanharmaa kelpaa) täytyy olla vaihtoehtona
 • Haltiankorvat on must. Niiden muodolla ei ole järisyttävää väliä, mutta niissä pitäisi olla muutakin pituutta kuin vain pienet terävät kärjet.
 • Nukella voi olla auki- tai sirrisilmät, mutta unelias katse ei saa olla. Veljestään poiketen Adleinilla on terävä katse joka porautuu sisimpään. (Nukelle tulee viheät silmät.)
 • Kasvojen tulee jollakin tavalla muistuttaa Dragosia. Vaikka demonit eivät maailmassani synnykään toisesta demonista, muistuttavat sisarukset kuitenkin toisiaan.
 • Default-meikkiä ei ole pakollista saada mukaan.
 • Nukke saa hymyillä, mutta ei virnistellä. Myöskin älyttömän surullisen näköiset nuket ovat ulkona pelistä.


Siinä on jo jonkin moinen lista. En nyt tähän hätään keksinyt tuon enempää kriteerejä. Aikalailla olen kasvoja vain tuijotellut. Jos jollakulla on mitään mielessä niin sanokaa heti paikalla! Alan olla jo pikkuhiljaa epätoivoinen. Neuvoja kaivataan nyt enemmän kuin koskaan!

Tässä vielä kuva "seireenisisarten" "pahemmasta puolesta". Vaikka tämä kaksikko on kyllä paha katsoi kumpaan sukupuoleen tahansa.

Itseäni naurattaa välillä, kuinka olenkaan luonut kaksi nukkea eniten inhoamastani ihmistyypistä. :D Ja nämä kaksi ovat kivunneet suosikkihahmo kaksikokseni. u____u Aijai, hyi minua.

Ovat periaatteessa päähenkilöt tällä hetkellä tarinassani. Tapahtumat pyörivät suurimmaksi osaksi näiden kahden ympärillä. Tuttuun tapaani kuitenkin kolikolla on sata kääntöpuolta, ja sivuhenkilöidenkin arkea kuvataan heidän näkökulmastaa. Hus kaikki loogisuus! Toteutan asiat juuri niinkuin haluan. Haluan kaikista tarinani hahmoista syviä ja rakastettavia. Kuten idolini Eiichiro Oda, hänen hahmojaan on kaikkia pakko rakastaa! Paitsi mustapartaa, hyi! D<

Näihin tunnelmiin! Apua kaivataan kovasti kokeneemmilta nukketahoilta.

-epätoivoinen Jaya-

8 kommenttia:

 1. Mieleeni heti iskeytyi vampyyri hampaista ja elffi korvista Dream of Doll, joka on julkaissut aika monta nukkea tuolla combolla. Tämä esimerkiksi tuli vastaan kun pikaisesti selasin http://dreamofdoll.com/eng/product/product_view.asp?idx=3V00001376&search_Cate=p_best . Useampi haltiakorva vampyyrihammas taisi tosin olla sold out ja limited versioita, mutta ehkä niitä löytäisi jälkimarkkinoilta jos löydät jonkun miellyttävän mallin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varsinkin tuo typykkä, jonka linkkasit, vaikuttaa mielenkiintoisalta. En ole aivan varma, että pidänkö silmien muodosta, mutta sitä on meikilläkin helppo korostaa tai peittää. Olen kauhean huono näkemään defaultmeikin alle, mutta luulen, että tuosta tytöstä saisi potentiaalisen vaihtoehdon! :D Nenä-suu--väli näyttää vain olevan vähän turhan pitkä? En löytänyt netistä pikaisella googlettelulla kuvaa blankosta päästä, mutta ehkäpä jatkan etsimistä vielä.

   Tämä kyseinen velikin on itseasiassa Dream of Dollilta. Täytyypä jatkaa tietonhankintaoperaatioita~

   Poista
 2. Haha, aikamoista että sitä oikeaa sculptia etsiessä tulee keksittyä ihan uusia hahmoja! x'D Otan osaa ongelmaan~ ;) Täytyy kyllä sanoa että taisin ihastua tuohon Valheen hahmoon (KONEKÄSI <3 <3 <3) joten ei ainakaan minua haittaa että Täydellisen Adleinin Metsästyksen lomassa pulpahtelee tällaisia ihanuuksia vastaan. Tuo Valheeksi kaavailemasi nukkekin on ihana~ Nimenomaan nuo peruukin lomasta pilkistävät korvat~

  Hmm... aika hyvä idea pistää blogin lukijat asialle metsästämään sculptia tai neuvomaan jos on joku mielessä. Itse en ole niin paljoa katsellut naisnukke-sculpteja että en osaa suoralta kädeltä mainostaa mitään. Mutta lupaan laittaa mieleeni nämä kriteerin Adleinia varten ja vinkata sinulle jos vastaan tulee niihin sopiva nukke. :3
  Useimmiten minulla on tapana ihastua nukkesculptiin ensin ja luoda hahmo vasta sitten, joten onneksi minulla ei ole tätä ongelmaa että sculptin pitäisi istua hahmoon, haha! ^3^ Tosin vaikka oikean sculptin etsiminen voi olla työlästä niin tosiaankin kannattaa mieluummin odottaa että kohdalle osuu sellainen nukke jossa kaikki natsaa.

  Itse menin liian nopeasti hankkimaan Holly-hahmooni (yksiä harvoista joihin keksin hahmon ennen sculptin valikoimista) Dikadoll Yolandan enkä pohtinut sculptia kaikilta kanteilta, joten nyt on ole nukkeen yhtään tyytyväinen... Se onkin odotellut laatikossaan sitä että pistäisin pystyyn myyntiketjua... Haluaisin edelleen tuohon tilalle jonkinlaisen vastaavan hahmon Bramin "ottolapseksi" mutta todennäköisesti koko hahmo tulee käymään aikamoisen muutoksen, koska tuon Yolanda-ärsyyntymiseni ansiosta Hollyn hahmokin on alkanut kismittää... u__u;;;

  Jokatapauksessa onnea Adleinin sculptin etsintään! ^3^ Ymmärrän kyllä että joskus nukkemaailmassa voi olla turhauttavaa kun sitä oikeaa ei osu kohdalle(heh). Toisaalta voisin suositella myös esim. Soomin sculptien seuraamista, jos vaikka joku kuukausi tulisi sellainen SuperGem haltiakorvainen domina-nainen jota olet kaipaillut~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Haha, tuo on kyllä aikamoinen ongelma, että hahmoja pulpahtelee päähäni samaa tahtia kun löydän nättejä nukkeja. xD Itseasiassa ne vaihtuvat myös samaa tahtia kuin syntyvätkin. Päätin yhden hahmoni tyttärelle jo nimen ja mallin kunnes huomasin että se tyttären moldi ONKIN POIKA! Ö__Ö Ja siltäkin puuttuu ne haltiankorvat. Perhanan haltiahahmot, ajavat minut ongelmiin. *mutisee*

   Kuten yllä kuvattuna yleisin hahmoprosessini, minäkin löydän ensin sculptin ja sitten vasta tulee hahmo. Adlein tosin on syntynyt siksi, että Dragosilla on pikkusisko → hahmon pitää jotenkin muistuttaa Dragosia. Harvakseltaan minullakaan on näin kiperiä ongelmia. (Tosin dal-hahmoihin on helpompi löytää kuoria. xD)

   Hassua kun mainitsit tuon Dikadollin Yolandan. Se on minullakin ostoslistalla! :D Tosin sirrisilmillä ja haltiankorvilla. xD Harmi, että itse nukke on aiheuttanut vihafiliksiä hahmoakin kohtaan. :< Mutta ehkä jos etsit sculptillisesti sopivan nuken Bramin ottolapseksi ja sitten kokeilet, hyväksyykö se Holly-nimen? Voi olla, että hahmoärsytys menee pois tai jos nukke alkaa hylkimään Holly nimeä, niin annat sen vain ajan kanssa nimetä itsensä uudestaan. Minulla alkavat välillä nuket hylkimään hahmonsa nimeä, vaikka itse hahmosta pidänkin. Silloin olen joutunut vaihtamaan hahmojen nimiä. Näin kävi mm. Jeelille ja Darkielle.

   Kiitoksia! :3 On kyllä hurjan turhauttavaa (kun ihania nukkeja pulpahtelee sieltä täältä, mutta mikään ei ole Adlein..). Noita Soomilaisia olen pohtinutkin, että pitääköhän alkaa seurata aktiivisesti, mutta sekin tuntuu jotenkin kovin työläältä. Plus pelkään ostaa SD-kokoisen kalliin nuken ns. heräteostoksena. Myöskään kotiväki tuskin pitäisi siitä, että tilaisin nuken, jonka viikko sitte näin... Pari SuperGemn-naikkonen siellä onkin minua kiinnostanut, mutta sold outteja jo, enkä ole ainakaan tuon eniten kiinnostavimman korviakaan nähnyt!
   http://dollsoom.com/eng/shop/item.php?it_id=1428910545
   Tämä uusi Breccia-versio olisi houkutellut.

   Mikä ongelma niillä fimoilla olisi ottaa blankosta päästä pari kuvaa!? =___=''

   Poista
 3. Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Loongsoulin uusi limited vamppyyrineitonen mieleen kuvauksistasi. http://www.acbjd.com/vampire-annabel-p-8512.html?cPath=515_523 Loongsoulin massiiviset 69cm neitoset todennäköisesti olisivat melkoisia kilpailijoita Dragosille... Annabelin firman faceup on suhteellisen lempeä kulmineen mutta uudella meikillä tuota tytykästä voisi saada oikein mielenkiintoisen ja asenneikkaan neitosen (Tämänkään korvia tosin ei tuossa alices collectionssin kuvissa näy ja firman omat sivut ovat jossain ihme jökissä , mutta linkkaan silti! ). Pituutta toki voi olla vähän liikaa , eihän sitä haluta murskata Dragosin miehisyyttä.... Vai? Muitakin Loongsoulin velmunnäköisiä neitejä tuolta löytyy mutta korvat taitavat näilläkin olla suurin probleema! Joko mukana tulee kaikenmaailman erikoisosat ,tai sitten perusnaamainen ihmiskorvainen neiti.

  Tuo on kyllä ikuinen ongelma , minullakin on ollut ikuisuuden hakusessa täydellinen moldi kerran kotona käyneelle hahmolle, joka ei kotiutunut ensimmäiseen vaihtoehtoon. Tässä sitä sitten odotellaan jos joskus tärppäisi.

  Toivottavasti siis sinullekkin löytyisi se oikea ja onnea etsintään!

  + ps. Ihana nähdä että sait blogisi uudelleen pyörimään , olikin sääli kun vanhastaan bloggaus ei innostanut! Toivon että innostut tästä , sillä postauksiasi on aina ilo lukea!

  ~Ameeba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥

   Katselinkin tuota Annabeliä etsiskellessäni moldeja. Se on kyllä minustakin liian iso (eihän sitä nyt haluta Dragosin miehisyyttä uhata ;D) ja luulen vähän, ettei tuolla nukella niitä haltiankorvia ole... Kiitos kuitenkin linkistä! Täytyy mennä tutkimaan vähän tarkemmin noita Loong Soulin valikoimaa. :3

   Olen kyllä kuullut aikamoisia "kauhutarinoita" siitä, ettei sitä täydellistä moldia löydy ikinä! xD Pikkusiskon hankkimisella ei kuitenkaan ole kiire, voin hankkia välissä muitakin nukkeja ja etsiskellä sopivaa. Eiköhän jokin firma julkaise jossakin vaiheessa Adleinin näköisen nuken. ;3 Sinänsä ulkonäkökriteerejä ei ole kuin että suipot korvat, n. 60cm pitkä, aukinaiset simmut ja se että se on oikeasti kaunis.

   Ihanaa kuulla, että postauksiani on ilo lukea! ;3; Yleensä innostukseni säilyy, jos muitakin kiinnostaa. :D Bloggaukseni on kaatunut usein siihen, että ketään ei kiinnosta postaukseni ja sitten ei tule enää kirjoiteltua. xD

   Poista
 4. Oletko muuten katsellut Angell Studion naisvalikoimaa? Sieltä löytyy pieniä päitä, suippokorvia ja tosinaisellisia, siroja vartaloita.
  Onnistuukohan linkitys? Esim. tämä Victoria
  http://www.angell-studio.com/en/?product-2742.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen katsellut tuota Victioriaa, mutta sillä on ehkä pikkusen liian leveä pää. Kaipaan kapeita kasvoa. ja tällä ne eivät oikein toimi. Lisäksi Angell Studiolla oli ilmeisesti materiaalinaan ranskalainen resiini ja olen kuullut siitä niin paljon pahaa, että hylkäsin tuon vaihtoehdon.

   Kiitos kuitenkin paljon vaivannäöstäsi! :3 ♥

   Poista