sunnuntai 2. elokuuta 2015

Yöllinen hengähdystauko

Humm. Viimeaikoina on tapahtunut paljon nukkejuttuja. Oikein ihana nukkerikas kesä ollut, hiukka haikein mielin otin elokuun vastaan. ♥ Niin paljon olisi projektejakin tehtävänä että huhhuh. :D

Kävin Turren kanssa kuvaamassa kun piipahdin Jyväskylässä isovanhempieni luona. Oli minulla omakin nukke mukana, mutta muiden nuket on aina kivempia kuvauskohteita. Omia nukkeja ehtii kuvata kotonakin. :D Tykkään siitä, miten sain ihmiskokoisen asemalaiturin nuken kansas samaan skaalaan. Perspektiivi on jännä juttu.


IMG_5191 TÄMÄB
Samalla kerralla Turre lykkäsi minulle Unidoll Deden pään meikattavaksi ja Resinsoul (olikohan se Resinsoul?) msd-kokoiset kämmenet ja jalat manikyyriin. Kuvassa Dede, jonka keskeneräinen meikki menee uusiksi kun onnistuin levittämään poskelle rajausta ja se jäi vahingossa lakan alle. Mutta tuontyylinen siitä on tulossa. Kulmatkin pitää ehdottomasti tehdä toisella taktiikalla, mutta kulmien muoto on minusta onnistunut ja ne on ainakin melkein symmetriset. :D Tosi kivaa että minulle annettiin nämä harjoituskappaleiksi! ♥


Alone Time
Velvollisuuksien pakoilua

Sitten minä ulkoilutin Epsilonia ensikertaa. Eikä sillä vieläkää ole vaatteita! Satiinikankaan palanen kiedottuna ympärille. xD Tuo kuva oli ainoa ok onnistunut kuva eikä siinä nyt oikein outo vaatekappale näykään (muutakuin tuollaisena ihme puhvina kun meni käden yli). Mutta tykkään tuuliefektistä. Raasu väsyi prinssin velvollisuuksiinsa ja livahti ulos.

Sitten siihen "yölliseen hengähdystaukoon". Mentiin siskon kanssa kymmenen jälkeen (taas niinku vaihteex) ulos kuvaamaan nukkeja. Innostuin sitten vähän leikkimään jälleen efekteillä ja oikein korostin yötunnelmaa. Hupsuja vartioita linnassa kun päästivät prinssin yöllä yksin ulos. Tai sitten ne lintsasivat töistään.

Shiny Wings
Shiny Wings 

Tämä on saanut minun tasollani hurjasti huomiota deviant Artissa. :D Ihmisiä on kiehtonut kontrasti taustan ja vaalean olennon välillä.


Water Prince
Water Prince

Yksi henkilökohtaisia suosikkejani. Epsilonin elementti on vesi ja se kulkee hallitsijasuvussa. Toki valtakunnassa on muitakin vesi-elementtisiä otuksia.

Glow Throw the Darkness

Glow Throw the Darkness

Koska sain Epsilonin hehkumaan. *u* Koska kontrasti edelleen tumman luonnon ja enkelimäisen ja särkyväisen Epsilonin välillä on kivaa.


The Soul of the Kingdom
The Soul of the Kingdom

Maailmanparantajia on harvassa ja Epsilon yrittää kovasti olla yksi niistä. Hän kovasti haluaisi maahansa demokratian kuningaskunnan sijasta vaikka se tarkottaisikin kuninkaallisperheen muuttumista "tavallisiksi". Vaikka prinssi vielä vähän naiivi on, hän tietää ettei moisia kannata ainakaan linnassa huudella ääneen.


Nightfall
Nightfall

Yö laskeutuu, ehkä sinunkin kannattaisi matkata petiin jo pikkuhiljaa?


the Wing
The Wing

Koska Epsilonin siivet ja seepiaefekti on kivoja.


SevenXMycha
Loppukevennykseksi vähän fanarttia deviantarttilaisen nukeista. Olen vihdoin alkanut vähän ymmärtämään miten digitaalisesti väritetään.

6 kommenttia:

 1. Oiih, miten ihania nuo Epsilonin kuvat ja itse Epsilon! ♥ Tuo hehku on niin maagista ja vangitsevaa! *_*

  VastaaPoista
 2. Ihailin tuota asemalla otettua kuvaa jo foorumilla (vaikken tainnutkaan kommentoida), se on aivan mielettömän hieno!

  Epsilon on kerrassaan mystinen ja unenomainen nytkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Minäkin tykkään siitä kuvasta ja erityisesti siitä miten "ison" oloiseksi olen Pullipin saanut. :3

   Aika unenomaisen olonen kyllä on. :D Vaikka onkin "totista totta" oleva prinssi. ^^

   Poista
 3. Epsilon on niin ihana~ Tosi nättejä nuo ottamasi kuvat, vau mikä hehku! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♥ >3< Se on mun oma pikku mussu ja kuvanmuokkauksella voi olla vähän osaa hehkuun... xD

   Poista